فروشگاه اينترنتي 203050 فروشگاه اينترنتي 203050 .

فروشگاه اينترنتي 203050

خريد هدفون بلوتوث

هدست بلوتوث بيتس مدل Q3

تجربه اي نو براي لذت بردن از موسيقي

كيفيت صدا را لمس كنيد!

پخش موزيك با كيفيت صداي فوق العاده عالي و رفع نويز محيط


اتصال از طريق بلوتوث بدون نياز به سيم

قابلبت اتصال مموري Micro SD


ويژه موبايل ،تبلت، لپ تاپ و كامپيوتر

بهترين هديه براي جوانان و ورزشكاران

قابليت شارژ شدن از طريق پورت USB

قيمت : 69000 تومان



هدفون بيتس مدل Q3 ساخت شركت معروف بيتس صدايي قدرتمند را توليد مي‌كند و دكمه هاي كنترل تعبيه شده بر روي آن همراه با ميكروفن به كاربر اين امكان را مي‌دهد تا موسيقي در حال پخش را كنترل كرده و همچنين تماس‌هاي تلفني را در صورت اتصال به تلفن‌هاي همراه هوشمند پاسخ داده و يا قطع كند. درايورهاي اين هدفون علي‌رغم حجم و اندازه‌ي متوسط، صدايي قدرتمند با BASS مناسب توليد مي‌كنند. پدهاي هدفون راحتي خوبي بر روي گوش داشته و درعين‌حال عايق خوبي براي صدا هستند و تا حد امكان از نشت صدا به بيرون و ورود صداي مزاحم محيط به داخل جلوگيري مي‌كنند. ساختار چرخشي گوشي‌هاي اين امكان را مي‌دهند تا بتوان آن‌ها را چرخاند و به‌صورت تخت قرار داد تا حمل‌ و نقل هدفون آسان شود. اين هد ست فوق العاده كيفيت ساخت بي نظيري داشته كه نسبت به قيمت پايين آن واقعا چشمگير است. بدنه اين هدست از فلز نشكن بوده و انعطاف و نشكن بودن آن كاربران را حيرت زده مي نمايد.

قيمت : 69000 تومان



ويژگي هاي هدست بلوتوث بيتس مدل Q3  :
- اتصال هدست از طريق بلوتوث (بدون سيم)
- داراي درگاه مموري (رم) ميكرو اس دي
- پشتيباني از انواع گوشي موبايل،‌ تبلت،‌ آيفون،‌ آيپد،‌لپ تاپ و كامپيوتر
- امكان شارژ شدن با پورت USB
- دكمه مخصوص براي كم و زياد كردن صداي هدست
- دكمه هاي مخصوص براي تعويض آهنگ و توقف آهنگ
- پخش موزيك با كيفيت صداي فوق العاده عالي و رفع نويز محيط
- طراحي زيبا، سبك و اورگونوميك
- كيفيت ساخت فوق العاده بالا
- بسيار منعطف و ساخته شده از فلز نشكن
- داراي راديو استريو


روش خريد:
براي خريد پس از كليك روي دكمه زير و تكميل فرم سفارش، ابتدا محصول يا محصولات مورد نظرتان را درب منزل يا محل كار تحويل بگيريد، سپس وجه كالا و هزينه ارسال را به مامور پست بپردازيد. جهت مشاهده فرم خريد، روي دكمه زير كليك كنيد.

قيمت : 69000 تومان
'http://titebazar.ir/product.php?id=773'

جهت خريد كافيست : نام و ادرس و كدپستي خود به همراه نام هدفون بيتس بلوتوث را به 50002030235 پيامك كنيد تا طي 24 ساعت ارسال و پس از دريافت درب منزل مبلغ ان گرفته شود

آيا هدفون‌ به شنوايي ما آسيب مي‌زند؟

 

بسياري از ما روزانه در وسايل نقليه‌ي عمومي، بر سر كار يا در منزل براي گوش دادن به موسيقي از هدفون استفاده مي‌كنيم. استفاده از هدفون يا خريد هندزفري بلوتوث ال جي  در محيط‌هاي عمومي معمولا براي شنيدن بهتر موسيقي يا صرفا خلاص شدن از دست سر و صداي محيط و تمركز بر كار صورت مي‌گيرد. غافل از اينكه استفاده‌ي دائم از هدفون مي‌تواند به مرور زمان از توان شنوايي ما كم كند. كاهش شنوايي چنان آهسته صورت مي‌گيرد كه ممكن است وقتي كار از كار گذشته متوجه آن بشويد. وقتي كه ديگر صداي صحبت افراد در تلويزيون خيلي واضح نيست و در هنگام مكالمه با ديگران مرتب از آن‌ها مي‌خواهيد كه بلندتر حرف بزنند. كم شدن توان شنوايي خيلي پديده‌ي عجيبي نيست و معمولا با بالا رفتن سن ايجاد مي‌شود. با اين حال پژوهشگران اعتقاد دارند كه سبك زندگي جديد ما و استفاده‌ي كم سابقه از هدفون باعث شده كه خيلي زودتر به كم‌شنوايي مبتلا بشويم.

 

اگر كمي با دقت پيرامون خود را نگاه كنيم، متوجه مي‌شويم كه در ميان سر و صدا و نويز خيلي زياد زندگي مي‌كنيم. “ژيل گرونوالد” (Jill Gruenwald)  كه يك آديولوژيست از مركز درماني دانشگاه وندربيلت در ايالت تنسي آمريكا است مي‌گويد: «ما روزانه در معرض نويز و سر و صداي زيادي قرار داريم. از سر صداي خيابان گرفته تا كنسرت‌، سينما و مكالمه با افراد مختلف.» گرونوالد كه در زمينه‌ي آگاهي بخشي درباره‌ي ناشنوايي به آكادمي موسيقي وندربيلت كار مي‌كند، اعتقاد دارد كه قرار گيري طولاني مدت در معرض صداي زياد، فارق از سن و سال مي‌تواند ريسك ابتلا به “ناشنوايي بر اثر نويز” (NIHL) را افزايش دهد. او دلايلي مبني بر اينكه امروزه مردم در سنين پايين‌تر به NIHL مبتلا مي‌شوند دارد و اين موضوع را مربوط به سبك زندگي جديد مي‌داند.

قرارگيري طولاني مدت در معرض صداي زياد مي‌تواند به كاهش توان شنوايي منجر شود

گرونوالد مي‌گويد:« گاهي اوقات در سنين خيلي پايين در معرض سر و صداي زياد قرار داريد و آن زمان چيزي متوجه نمي‌شويد. ولي با بالا رفتن سن تازه عوارض سر و صداي زيادي كه در كودكي با آن مواجه بوديد پديدار مي‌شود. خود من اكنون اندكي دچار كاهش شنوايي شده‌ام. با اين حال در سال‌هاي آينده و با بالا رفتن سن است كه با مشكلات جدي مواجه مي‌شوم.»

سازمان ايمني محيط كار آمريكا كه انستيتوي ملي بهداشت حرفه‌اي (NIOSH) و بهداشت حرفه‌اي و انجمن سلامتي (OSHA) را در دل خود دارد، سقف استاندارد قرار گيري در معرض سر و صدا را ۸۵ دسيبل تعيين كرده است. تقريبا معادل صدايي كه وقتي درون خودرو نشسته‌ايم از ترافيك درون شهري مي‌شنويم. قرار گيري در معرض صداي شديدتر، مي‌تواند انسان را در خطر كم شنوايي زود هنگام قرار دهد. NIHL مي‌تواند خيلي زود رخ دهد ولي اثرات منفي آن در سنين بالاتر آشكار شود.

طبق پژوهشي از دانشگاه “ليچستر” (Leicester)، وقتي كه با هدفون در حال گوش كردن به موسيقي هستيم، شدت صوت ممكن است تا ۱۲۰ دسيبل بالا رود. اين بسيار خطرناك است چرا كه مرز مخاطره آميز بودن شدت صوت براي گوش، ۱۱۰ دسيبل است. وقتي شدت صوت به اين ميزان مي‌رسد، غلاف ميلين از روي سلول‌هاي عصبي كنار مي‌رود. از بين رفتن غلاف ميلين باعث جلوگيري از انتقال سيگنال‌هاي الكتريكي از گوش به مغز مي‌شود و اين موضوع مي‌تواند منجر به كم‌شنوايي يا ناشنوايي دائمي شود.

بيشينه‌ي شدت صوت غير مضر براي انسان ۸۵ دسيبل است. معادل صدايي كه از ترافيك درون شهري مي‌شنويم

دكتر “تاد ريكتس” (Todd Ricketts) پروفسور و مدير اداره‌ي تحصيلات عالي علوم شنوايي و گفتاري مركز درماني دانشگاه وندربيلت مي‌گويد: «ابزارهاي صنعتي مي‌توانند شدت صوتي تا ۹۰ دسيبل ايجاد كنند» او ادامه مي‌دهد:« شدت صوت يك اره برقي يا جت اسكي به ۱۰۰ دسيبل مي‌رسد. شدت صوت يك كنسرت خيلي پر سر و صدا حدود ۱۰۵ دسيبل است. وقتي صداي سيستم صوتي خودرو را خيلي زياد مي‌كنيد شدت صوت تا ۱۲۰ دسيبل يا بيشتر افزايش مي‌يابد. اين درحاليست شدت صوت شليك يك تفنگ وقتي كه در چند متري آن ايستاده‌ايد به ۱۴۰ دسيبل مي‌رسد. اين ديگر آستانه‌ي دردناكي گوش است.»

شدت صوت سيستم صوتي خودرو مي‌تواند تا ۱۲۰ دسيبل برسد كه بسيار خطرناك است

بسياري از مردم تجربه‌ي “كاهش موقتي ميزان شنوايي” را دارند. براي مثال ممكن است تا چند روز بعد از شركت در يك كنسرت، شنوايي كم شود و دوباره به حالت عادي بازگردد. اين هنگام در حقيقت يك اتفاق شيميايي رخ مي‌دهد كه گوش از خودش محافظت مي‌كند. وقتي كه موهاي كوچك گوش دروني دچار نوعي خستگي مي‌شود، دقت شنوايي كاهش مي‌يابد. براي بازگشت به حالت عادي بهتر است براي مدتي به محيطي كاملا ساكت برويد و صبر كنيد كه دقت و حساسيت شنوايي به حالت عادي بازگردد.

چگونه مي‌توان متوجه كاهش شنوايي شد؟

اگر در سنين پايين‌تر در معرض صداهاي بلند قرار داشته‌ايد، كاهش شنوايي در بزرگسالي خيلي طبيعي است. پروفسور ريكتس آن را “تاثير تاخيري” مي‌نامد. در سال ۲۰۱۳ ويديويي از AsapScience بر روي يوتيوب قرار گرفت كه موضوع آن، “گوش‌هاي شما چند ساله هستند؟” بود. مثلا ممكن است گوش‌هاي شما ۲۰ سال پيرتر از سن خود شما باشد. اگر درباره‌ي شنوايي خود نگران هستيد، بعضي اپليكيشن‌هاي رايگان موبايلي وجود دارد كه مي‌توانيد كيفيت شنوايي خود را قبل از رفتن نزد آديولوژيست آزمايش كنيد.

سيستم عامل iOS

اپليكيشن UHear يكي از پرطرفدارترين‌ها براي آزمايش حساسيت شنوايي است. اين اپليكيشن دقت شنوايي شما را در تشخيص گفتار در ميان نويز آزمايش مي‌كند.

اپليكيشن Mimi Test در ماه آوريل امسال بر روي اپ‌استور قرار گرفت و داراي يك رابط كاربري خيلي عالي است. اين اپليكيشن به شما توصيه مي‌كند كه براي انجام بهتر آزمايش، از هدفون اپل استفاده كنيد و در نهايت سن گوش شما را تعيين مي‌كند.

سيستم عامل اندرويد

اپليكيشن Hearing Test مخصوص سيستم عامل اندرويد يك آزمايش كامل شنوايي را از گوش شما به عمل مي‌آورد. شبيه به آزمايشي كه آديولوژيست‌ها مي‌گيرند. نتيجه‌ي آزمايش را حتي مي‌توانيد چاپ كنيد.

فناوري چگونه مي‌تواند به كمك بيايد؟ آيا مي‌توان از كم شدن شنوايي جلوگيري كرد؟

براي كساني كه كم‌شنوايي خفيف را تجربه مي‌كنند، پيشرفت فناوري‌هايي مثل “ساوند هاوك” (Sound Hawk) با دو گوشي و يك ميكروفون يقه‌اي، مي‌تواند كمك كند كه در محيط‌هاي شلوغ صداها را بهتر بشنويد. اين دستگاه كه دكتر “رادني پركينز” (Rodney Perkins) جراح سابق گوش آن را اختراع كرده مي‌تواند با بلوتوث كار كند و تراز صداي آن نيز از طريق اپليكيشن مخصوص كنترل مي‌شود.

براي كاهش احتمال كم‌شنوايي در بزرگسالي، مي‌توان يك سري راه كارها را برگزيد. مثلا صداي گوشي در هنگام مكالمه را مي‌توانيد كم كنيد. همچنين اگر مجبور هستيد كه با هدفون به موسيقي گوش دهيد، حتما صداي آن را كاهش دهيد. اگر به يك كنسرت يا فستيوال موسيقي مي‌رويد، مي‌توانيد از گوشي‌هاي مخصوصي كه صداي محيط را براي شما كم مي‌كنند استفاده كنيد. سعي كنيد كه براي تمركز بر روي كار، از راهكار گوش دادن به موسيقي با هدفون استفاده نكنيد.


برچسب: هدفون بيسيم بيتس،خريد اينترنتي هدفون بي سيم،هدست بي سيم بيتس،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۳۴:۵۵ توسط:ايران موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :